Otvoreni tereni

U kompleksu otvorenih terena nalaze se:

1. Fudbalski teren

2. Okolo fudbalskog terena nalazi se betonska atletska staza. Na stazi se nalazi zaletište i rupa za skok u dalj. Kao i jarak za trku sa preponama.

3. U kompleksu teniskih terena 4 terena su za igranje na šljaci. Betonski teren je istih dimenzija kao tereni na šljaci i izdvojen je.

4. Tereni za košarku (2 terena) su presvučeni gumenom podlogom – tartan. Košarkaški tereni se uglavnom koriste za rekreativno igranje košarke. Od takmičenja se organizuju školska takmičenja. Površina oba terena iznosi 840 m2

5. Tereni za odbojku – 2 terena – presvučeni su tartanom. Na njima se odbojka igra rekreativno ili ih koriste odbojkaški klubovi za treninge u letnjem periodu. Površina oba terena je 324 m2.

6. Na centru se nalaze dva terena na kojima se igra rukomet ili mali fudbal. Presvučeni su tartanom. Rukometni teren se koristi za trenažni proces u letnjem periodu kao i za održavanje školskih takmičenja. Na istom se rekreativno igra mali fudbal i održavaju se turniri .Površina oba terena iznosi 1600 m2.

7. Teretana na otvorenom